Sinds de invoer en de exporthandel van Sichuan is met 23.9 keer toegenomen

Sinds de invoer en de exporthandel van Sichuan is met 23.9 keer toegenomen

Originele titel: Sinds de invoer en het importerende handelsvolume van Sichuan steeg met de 20-jarig jubileum van China’s die lid worden van de World Trade Organization, 11 december, toonden Chengdu Customs Statistics aan dat Sichuan Buitenlandse handel in 200 jaar van Small To Large presenteert De situatie, het import- en exporthandelsvolume steeg van 100 miljoen yuan in 2001 tot 100 miljoen yuan in 2020, wat verhoogd. Sinds China heeft Sichuan Import en Export een snel groeimomentum getoond. Het platform is rijk en verbeterd, en de Sichuan-industriestructuur is continu geoptimaliseerd.

  Meerdere tijdknooppunten, duidelijke geschetste Sichuan Buitenlandse handelsacceleratie: 2011 Sichuan Buitenlandse handelsgrootte overschreed 300 miljard yuan, brekend met 600 miljard yuan in 2019 en meer dan 800 miljard yuan in 2020.

Van 300 miljard yuan tot 600 miljard yuan, Sichuan gebruikte 8 jaar, maar van 600 miljard yuan tot 800 miljard yuan, Sichuan werd alleen voor 1 jaar gebruikt. Spannend is dat van januari tot november dit jaar, de Sichuan Buitenlandse Handel Import en Export 100 miljoen yuan waard is, de achtste, jaar-op-jaargroei%, heeft 2020 overschreden. "Vanaf november dit jaar zijn de Verenigde Staten, Asean, EU, Taiwan en Zuid-Korea de top vijf handelspartners in Sichuan.

Pan Xudong, directeur van het Statistical Analysis Office van Chengdu-douane, zei dat de bovenstaande lokale import- en exportwaarde is verantwoordelijk voor% van de totale waarde van de import en export van Sichuan buitenlandse handel.

Bovendien steeg de import en export van Sichuan langs de "één riem alle weg" met jaar op jaar.

  Uit de productcategorie spelen mechanische en elektrische producten nog steeds de rol van de hoofdkracht, de snelle groei van arbeidsintensieve producten, kleding en kledingbevestiging, bagage en soortgelijke containers en meubels en hun onderdelen totale stijging van de totale waarde van%, % en respectievelijk 153%. In de afgelopen jaren presenteert Sichuan Buitenlandse handel geleidelijk een nieuwe situatie van multi-point bloei, en dit jaar is bijzonder prominent. Volgens de statistieken van de douane van Chengdu, van januari tot november van dit jaar, is de top drie van de buitenlandse handel van Sichuan gerangschikt Chengdu, Mianyang, Yibin.

Bovendien steeg de totale waarde van Guangyuan, MEISHAN en YA’AN-import en -e export met gewicht,% en% van het jaar op jaar.

(Sichuan Daily Full Media Reporter Chen Bihong) (Editor: Li Qiangqiang, Zhanghua Wei) Delen Laat meer mensen zien.