RMB-wisselkoers bidirectionele fluctuaties zijn over het algemeen robuuste en meer volwassen valutamarkten

RMB-wisselkoers bidirectionele fluctuaties zijn over het algemeen robuuste en meer volwassen valutamarkten

[] [FONT] [] Sinds 29 oktober is de CFETS RMB-wisselkoersindex blijven stijgen.

Volgens de nieuwste gegevens die zijn vrijgegeven door het Chinese Foreign Exchange Trading Center, vanaf 12 november, is de CFETS RMB-wisselkoersindex om een ??nieuw hoog te maken sinds 25 december 2015, en de geaccumuleerde toename sinds dit jaar.

  In het standpunt van de auteur heeft de recente CFET’s RMB-wisselkoersindex hoog innovatie, voornamelijk drie redenen.

Ten eerste is dit onafscheidelijk van de export op duurzame ultra-verwachte uitvoering van mijn land.

In oktober stegen de export berekend in Amerikaanse dollars met $ 300,2 miljard.

Dit is de uitvoer van mijn land om een ??tweecijferige groei te bereiken in de 13e maand, die de basis heeft gelegd van de recente waardering van de RMB. Ten tweede is volgens de Amerikaanse dollar de naleving van mijn land miljarden dollars in oktober in oktober, die% op het jaar op jaar toeneemt en een nieuwe historische records instelt.

De uitbreiding van het handelsoverschot heeft ook het vertrouwen van de markt op de markt versterkt, het rijden van exportondernemingen in een grotere vraag, waardoor de RMB-wisselkoersschommeling verder wordt bevorderd.

  Ten slotte zijn tijdknoopfactoren niet verwaarloosbaar. Momenteel aan het einde van het jaar zullen sommige zakelijke klanten overzeese winsten terugkeren.

De vraag die de eisen van de seizoensfactoren heeft gebracht, biedt ook ondersteuning voor de RMB-wisselkoers.

  Sinds dit jaar is in de fluctuaties van de internationale financi?le markt de valutamarkt van My Country Exchange stabiel en is het wisselkoers van de anti-risicovolle verbeterd. De RMB-wisselkoers is tweerichtingsfluctuaties, de algemene stabiele, de RMB heeft een stabiliteit van de valuta dan de meeste ontwikkelde landen en opkomende economie?n.

Tegelijkertijd wordt de risicobeheer van het bedrijfswisselkoersen geleidelijk versterkt. Het derde kwartaal van dit jaar is het gebruik van het bedrijf lang, de volgorde van uitwisselingsderivaten zoals wisselkoersrisico is 80% op jaarbasis, hoger dan 56 procentpunten hoger dan in dezelfde periodebank. Dit benadrukt de hervorming van de "8.11" in 2015, de RMB-wisselkoers kan vollediger, tijdig en nauwkeurig weerspiegelen de wijzigingen in de internationale markt en wisselkoersing; tegelijkertijd, verdere bevestiging van de directeur van het buitenlandse Exchange-bureau, Woordvoerder Wang Chuning’s Expressie in dit jaar – "Een meer taaie, meer volwassen valutamarkt is geleidelijk gevormd." Kijk uit naar de toekomst, er zullen meerdere factoren zijn om de trend van de RMB-wisselkoers te be?nvloeden, wat de Amerikaanse Dollar-index is, De markt zal naar verwachting de wandeling naar voren stijgen en de Amerikaanse dollar-index continu besturen.

Op woensdag (17 november) is de Amerikaanse dollar-index eenmaal in de markt en de tweede is de buitenlandse handelsituatie. Als de buitenlandse epidemische mitigatie, het handelsoverdrachtseffect op de uitvoer van mijn land of zal het toekomstig zijn Kan dienovereenkomstig worden versmald; de derde is een monetair beleid. Op dit moment wordt verwacht dat de wereldwijde centrale bankrentevoetwandeling zal stijgen of zelfs land, dat de druk kan vormen op de RMB-wisselkoers. Natuurlijk is het van een middelgrote en lange termijn nog steeds de economische fundamentele trend en internationale inkomsten en uitgaven in mijn land. Vanaf dit jaar bleef de economische van mijn land het herstel stabiliseren, de RMB-wisselkoers heeft anti-risicocapaciteiten getoond in internationale marktschommelingen, en de gestage verdieping van de wisselkoersmarkt-hervorming van mijn land, we hebben een sterk gevoel, of het nu een sterk gevoel is -Enm of middellange langetermijn De RMB-wisselkoers blijft fundamenteel stabiel blijven bij een redelijk evenwicht. In het object moet de markt objectief worden bekeken door de waardering of de afschrijving van de Renminbi, en hoeft u niet te veel aandacht te besteden aan de zogenaamde waarde van waarden. Bedrijven moeten ook de "wisselkoersrisico-neutrale" gebruiken als een langetermijnconcept, op basis van het hoofdbedrijf, ontwikkelt redelijk risicobeheerstrategie?n.

(Editor: Sun Dan).