Van 27 maart, Yulin naar Xiamen vluchtplan aanpassing

Van 27 maart, Yulin naar Xiamen vluchtplan aanpassing

Onlangs heeft Guilin Airlines nieuws uitgegeven, van 3 maart, Guilin Airlines opent Guilin Airlines Yulin = Xiamen Route, de eerste rechtstreekse vlucht tussen Yulin en Xiamen Shuangcheng. Het is vermeldenswaard dat van 27 maart, om passagiers, veilige, gemakkelijke reizen te helpen, Guilin Airways zal het Yulin = Xiamen vluchtplan aanpassen, een verschuiving verhogen, de vluchtdatum wordt ook eenmaal per week 1357 aangepast, specifiek de vliegtijd Aan worden aangepast aan: 19:15 Van Yulin opstijgen, 21 uur tot Xiamen; 22:55 start van Xiamen en arriveer op 23:55 uur bij Yulin.

De offici?le website van Guilin Airlines toont aan dat de route is geopend voor pre-sale, Yulin – Xiamen volledige prijs 1230 yuan, Yulinfei Xiamen Verwacht kortingstickets tot 464 yuan (exclusief belasting), Xiamen Feirin wordt verwacht om 414 yuan te korting (exclusief belasting.

Voor Yulin-burgers is Xiamen een hete toeristische bestemming.

Deze nieuwe Yulin-Xiamen-route kan worden omschreven als reisroute. De belangrijkste reisbureaus van Yulin hebben ook 5 dagen en 6 dagen een toernooi gelanceerd. Vanwege de opening van directe vluchten op beide plaatsen, is de prijs van de tourgroep meer dan ooit afgenomen, zoals 999 yuan, 6 dagen, slechts 6 dagen Het duurt 1099 yuan. De toeristische bezienswaardigheden zijn onder andere Gulangyu, Jimei Village, Kleurrijke Circle Island Road, Xiamen University, Nanpu Temple, Zeng Wei en andere beroemde stoot. Er is ook een heerlijk eten, zandthee en andere zuidelijke gerechten.

Tijd is voldoende om te zorgen voor de tijd van het spelen van toeristen.

Huang Bunning, vice-president van Yulin City Travel Agenciation, zei dat de opening van de rechtstreekse vlucht van Yulin Xiamen, een inspirerend ding voor de Yulin World Travel Market, en van mening is dat het aantal zakelijke deals op de twee plaatsen verder zal worden verhoogd .

(Reporter Zhou Lihua) (Editor: Li Minjun, Chen Lu) Delen Laat meer mensen zien.